Romania ar putea juca meciul cu Grecia cu Budescu titular

Chiar daca multi au spus ca jucatorii nationalei au unele probleme medicale, Iordanescu ar putea sa beneficieze de tot lotul disponibil pentru meciul cu grecii, slectionerul spunand ca isi facuse o idee de echipa dinainte meciului de la Budapesta, Iordanescu anuntand vineri, dupa ce s-a terminal meciul cu Ungaria ca are mai mult jucatori indisponibili, precum si Budescu, acesta declarand urmatoarele:

„Budescu era optiunea primara pentru partida de luni chiar din momentul convocarii. L-a adus la lot special pentru al doilea meci si e posibil ca planurile sa-i fie date peste cap dupa evenimentele curente. Daca reuseste sa-si revina, sigur joaca. Același lucru si legat de Chipciu. Va dati seama ca nu i-a picat bine ca a luat galben pe final de meci”.

Daca Budescu acuza niste dureri la inghinali si are sanse destul de mare sa-si revina pentru meciul cu Grecia, iata ca Hoban are o accidentare ceva mai grava, fiind calcat pe tibie de catre Szalai la finalul meciului de la Budapesta acesta suferind o contuzie destul de grava, avand noroc deoarece a avut aparatoare, altfel se pare sa se fi vorbit despre o accidentare si mai grava. Se pare ca Iordanescu are de gand sa il trimita pe Sanmartean ca si inchizator alaturi de fostul jucator al Pandurilor din Targu Jiu dar si al Stelei, Pintilii, iar Budescu sa joace alaturi de Torje si Popa in spatele varfului, Keseru, fiind un meci mai ofensiv decat cel disputat la Budapesta, echipa probabila putand fi vazuta mai jos:

Tatarusanu – Papp, Chiriches, D. Grigore, Rat – Pintilii, Sinmartean – Ad. Popa, Budescu, Torje – Keseru.

Asadar, ne asteapta un meci destul de greu cu Grecia, deoarece acestia nu au nimic de pierdut in meciul cu noi, ei putand risca orice pentru meciul de luni, in timp ce noi avem nevoie de o victorie, fiind un meci care decide in mare parte daca suntem calificati, sau trebuie sa stam cu sufletul la gura pana luna viitoare cand se vor disputa meciurile cu Finlanda sau cu Insulele Feroe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *