National Arena plina la o eventuala finala a lui Halep la US Open?

Halep lupta in aceasta seara, incepand cu ora 18:00, pentru a accede in finala la US Open. Invitat la un post sportiv, jurnalistul Florin Caramavrov i-a dat sefului de la Federatia Romana de Tenis o idee interesanta in ceea ce priveste finala US Open, si anume, ideea de a organiza vizionarea acestei final pe niste ecrane gigant care sa fie situate pe terenul Arenei Nationale, daca Simona Halep va reusi sa invinga in aceasta seara pe italianca Flavia Penetta.

George Cosac a spus ca se arata interesat de aceasta idee, el promitand ca se va interesa de acest lucru, incercand sa obtina avizul primariei daca Simona Halep va reusi sa ajunga in finala, el declarand urmatoarele: „E o idee foarte buna, sunt sigur ca vor fi foarte multi iubitori ai sportului, ai tenisului, care vor dori sa vada acest meci. Eu cred ca se poate organiza, dar nu stiu insa daca avem forta financiara sa facem treaba asta. Ar putea aparea si un sponsor, dar cred ca e prea din scurt.”

El a mai spus ca nu stie inca sumele exacte pentru a inchiria Arena Nationala pentru cateva ore, el spunand ca stie ca pentru un meci de fotbal, taxa de inchiriere porneste de la 10.00 de euro.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis mai spune ca din punctul acestuia de vedere Simona trece printr-o ascensiune fulminanta, avand incredere maxima in jocul pe care il practica, in opinia acestuia meciul impotriva Azarenkai fiind unul dintre cele mai bune care acesta le-a vazut in acest an.

El a mai spus ca nu este usor sa joci impotriva Flaviei Penetta, o jucatoare experimentata, cu cat mai mul ca in tribunele semifinalei de la US Open vor fi aproximativ 20.000 de spectatori, George Cosac mai spunand ca Simona trece o perioada in care isi poate fixa anumite obiective indraznete, deoarece: „La cum am vazut-o jucand impotriva Azarenkai, cred ca este pregatita sa castige si un meci impotriva Serenei, daca va ajunge sa joace finala.”, a mai spus George Cosac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *