Mayweather s-a dopat inaintea meciului cu Pacquiao?

Mayweather isi va disputa ultimul meci din cariera, pe 13 septembrie, duminica dimineata, meci disputat impotriva lui Andre Berto, sportivul american fiind implicat intr-un scandal monstruous, acesta fiind acuzat ca a folosit metode interzise inainte de meciul disputat impotriva lui Pacquiao, avand scop de a ascunde probele de dopaj.

Floyd este un atlet ce a promovat mereu sportul fara substante interzise, acesta gasindu-se in mijlocul unui scandal foart mare inainte de ultima sa partida, de duminica, partida ce se va disputa in Statele Unite ale Americii. Se pare ca meciul dintre Mayweather si Pacquiao trebuia sa se desfasoare in anul 2009, in momentul cand cei doi boxeri incepusera negocierile, cei doi neajungand la vreun rezultat comun, una dintre cauzele principale fiind aceea ca Floyd l-a acuzat pe Manny ca se dopeaza.

Intr-un final, meciul s-a disputat in luna mai a anului 2015, dar, la patru luni de la meci au inceput sa apare niste detalii ce vor zgudui din temelii lumea boxului. Floyd se pare ca a folosit metoda de rehidraare interzisa, metoda folosita tocmai cu o zi inaintea meciului cu Manny, aceasta metoda fiind descrisa prin faptul ca, pe langa hidratarea normala, este si o metoda care ascunde subtantele interzise. De retinut este ca totul s-a facut dupa ce Agentia Nationala Anti Doping din SUA a acceptat acest lucru. Pe langa asta, se pare ca acceptul pentru a rehidrata intravenos, a sosit la 19 zile dupa meciul contra lui Manny, exceptia fiind acrodata intr-un fel Retroactiv!

Ca orice mare sportiv, floyd a slabit pentru meciul cu Pacquiao din luna mai, iar, avand in vedere ca Floyd este cam „batranel”, la 38 de ani, slabirea se face mai greu decat asa cum se face la un tanar sportiv, boxerii apeland la tot felul de tertipuri pentru a face categoria dar a se rehidrata complet inaintea meciului, cantarul avand loc cu doar 24 de ore inaintea meciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *