Cum au petrecut vedetele Pastele Catolic

Cum au petrecut vedetele Pastele Catolic

Anul acesta Pastele catolic a avut loc cu o saptamana mai devreme fata de cel ortodox. Iata cum au petrecut cateva din vedetele de afara duminica trecuta.

Familia regala a Spaniei a asistat la slujba traditionala de Pasti de la Catedrala din Palma de Mallorca. Regina mama Sofia, regele Filip, regina Letitia, si cele doua printese Leonor si Sofia au fost un exemplu de eleganta demn de urmat.

Familia regala a Spaniei

Alessandra Ambrosio are o traditie personala de a sarbatori in fiecare an Sarbatorile Pascale intr-un mod inedit. Haioasele urechiuse de iepuras se afla in fiecare an pe capul frumoasei brazilience ddupa cum se poate vedea in fotografia de mai jos. Aceasta si-a petrecut Pastele alaturi de familia sa.

Alessandra Ambrosio

Tot la Biserica a fost reunita si familia Kardashian. Tinutele acestora erau potrivite chiar si pentru covorul rosu, stilistul lor nu a vrut sa le lase trecerea neobservata astfel incat fiecare membru al familiei era imbracat intr-un alb imaculat. Imbracamintea lor cu siguranta nu ar fi dat nici un indiciu ca se duc la biserica daca nu ar fi fost Pastele.

Clanul Kardashian

Actrita Eva Longoria a decis sa ia o pauza si sa se relaxeze impreuna cu iubitul sau Jose Antonio Baston la o piscina privata. Vedeta a fost surprinsa in fotografii plictisita, nu distrata cum ar fi fost normal.

Eva Longoria

La mai putin de doua luni de la nastere, si actrita Liv Tyler a iesit impreuna cu cei doi micuti si logodnicul sau Dave Gardner la o piscina. Actrita nu si-a recapatat inca silueta asa ca a preferat sa nu se expuna intr-un costum de baie, preferand sa stea pe marginea piscinei savurand un cocktail.

Liv Tyler

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *