gnex.ro – drone pentru filmare de evenimente si agrement

Dronele sunt niste aparate foarte distractive indiferent de varsta, acestea devenind din ce in ce mai populare si in Romania. In strainatate aceste dispositive sunt extreme de comune si sunt folosite de multi, insa piata acestora a reusit sa se extinda si in tara noastra. Daca in trecut dronele erau proiectate pentru razboi, fiind disponibile numai pentru armata, acum sunt gadgeturile de agrement la care viseaza aproape oricine.

Dronele sunt folosite in special pentru a filma sau a fotografia evenimente importante, insa pot fi folosite la fel de usor si pentru amuzament. Eficacitatea  acestora este demonstrata de faptul ca sunt folosite extrem de importante precum evenimentele sportive, ba chiar la reportajele posturilor de televiune. La fel de bine si de eficient, dronele pot fi folosite de oricine pentru a filma evenimente importante precum o nunta in aer liber, o petrecere, sau daca vrem pur si simplu sa filmam peisaje si locuri spectaculoase dintr-o perspectiva unica. Important de mentionat este faptul ca dronele pot fi controlate cu mare usurinta cu ajutorul propriului tau smartphone, fie ca vorbim de sistemul de operare Android sau iOS. Exista si telecomenzi speciale pentru acest lucru, insa controlul cu telefonul este unul foarte usor, eficient si la indemana. In functie de cat de buna si performanta este drona, aceasta poate face filmari sau fotografii pana la distante extrem de mari, mai exact 200 sau 300 de metri. Daca inca nu sunteti impresionati, atunci sa stiti ca sunt si drone cu GPS care au functia ‘Go Home and Land’. Nimic mai simplu, dam aceasta comanda si drona se va intoarce singura la locul din care a pornit.

Cele mai bune drone le putem gasi pe gnex.ro, preturile fiind si ele destul de avantajoase. Asa ca ce mai astepti, cumpara o drona si arata-le prietenilor ce gadget super-inteligent ti-ai luat.

One Response to gnex.ro – drone pentru filmare de evenimente si agrement

  1. Maria spune:

    Sunt foarte interesante aceste drone ,iar distanta de la care o poti manevra este foarte mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *