Elemente importante pentru pagina produsului tau

Am gasit pe net foarte multe magazine online care fac greseli mari cand vine vorba de pagina produsului. Trebuie sa fii foarte atent la diverse elemente cand vine vorba de pagina produsului tau daca vrei sa iti promovezi produsul eficient. Fiecare client are nevoie de informatii importante atunci cand vrea sa cumpere un produs si daca nu ii oferi informatiile dorite, automat vei pierde acel client. Intotdeauna am fost de parere ca reclama ti-o faci singur prin ceea ce oferi clientilor. Fiindca daca oferi un serviciu bun clientului tau automat acesta va recomanda mai departe.

Elemente foarte importante pentru pagina de produs sunt in primul rand titlul, imagine corespunzatoare, o mica descriere si pret. Clientul are nevoie de aceste informatii. Niciodata nu vei vinde un produs la care nu afisezi un pret fiindca clientul va fi ametit de oferta ta fara pret. E important titlul dar si imaginea fiindca nu poti vinde rosii si tu pui o poza cu cartofi si alt titlu decat cel care descrie produsul tau.

Alte elemente care nu trebuie sa lipseasca de pe pagina unui produs sunt informatiile privind trasportul, livrarea si plata. Nimeni nu comanda daca nu stie exact cum va decurge livrarea si modul de plata. E bine sa ai pe pagina de produs si un buton pentru wishlist dar si pentru share pe retelele de socializare.

Bineinteles ca nu trebuie sa lipseasca cosul de cumparaturi pentru a pune produsul pe lista dar si detalii despre disponibilitatea produsului. Daca produsul nu este pe stoc e bine ca toti clientii sa stie acest lucru. Nu poti pune lucruri pe care nu le detii pe stoc in acel moment. Un ultim element pe care l-as recomanda este cross-sell. Orice client poate avea in acest mod, posibilitatea sa vada si alte produse similare chiar din pagina produsului ales.

Platforma Silkmart este una foarte buna pe care foarte multi vanzatori o folosesc pentru a-si promova afacerea in mediul online. Mii de clienti multumiti recomanda Silkmart. Incearca si tu aceasta platforma pentru a-ti promova si prezenta produsele online.

infografic-pagina-de-produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *