Cantarile Evangheliei – balsam pentru suflet

Inca de cand eram mica, imi amintesc cu nostalgie de cartea de rugaciuni de pe noptiera bunicii si de sfintenia cu care avea grija de aceasta. Trebuie sa recunosc ca noptile pe care le-am petrecut dormind cu bunica mea au fost poate cele mai linistite pe care le-am avut.

Nu stiu daca se datoreaza credintei ei dar de fiecare data dupa ce terminam de citit rugaciunea dormeam cu o liniste in suflet de parca toti ingerii vegheau asupra mea. Acum, desi am crescut, am pastrat obiceiul bunicii si nu trece o noapte fara sa-mi spun rugaciunile sau sa citesc din biblie.

Ma bucur foarte tare ca desi au trecut anii, nu am dat uitarii acest obicei foarte important pentru bunica mea. Stiu ca este foarte mandra de mine. Ca si ajutor de incredere am tot timpul langa mine Cantarile Evangheliei, mereu pregatita pentru a fi rasfoita. Cantarile Evangheliei este o carte ce cuprinde 601 cantari baptiste atat sub forma scrisa cat si pe note.

Daca vreti sa ii multumiti cuiva drag bunica, mama, matusa, sau prietena, va recomand cu incredere Cantarile Evangheliei. Este mai mult decat o carte de cantari, este un prieten de nadejde care iti va aduce pace si liniste sufleteasca. Dupa parerea mea, linistea sufleteasca este foarte importanta in viata, asa ca daca o poti oferi cuiva drag, multumirea este cu atat mai mare. Ofera-i un cadou pentru care iti va fi recunoscator si ii va aminti cu drag de tine ori de cate ori il va rasfoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *