Konica Minolta- un brand excelent de copiatoare

Este deja un fapt foarte bine cunoscut ca toate produsele ce poarta brand-ul

Konica Minolta sunt de foarte buna calitate. Aceasta marca si-a demonstrat in timp calitatea, castigand increderea cumparatorile de pe toate continentele. Cei nascuti in anii 70-80 cred ca isi mai amintesc de celebrele reclame aparute la inceputul anilor ’90, in care se vorbea despre “oamenii de la Minolta”, care puteau rezolva absolut orice problema legata de birotica. In anul 2003 Minolta si Konica au fuzionat, iar produsele lor au devenit mai bune si mai performante. Tehnologia japoneza a dat intodeauna produse de calitate superioara, devenind in timp un lider de piata produselor dedicate prelucrarii de imagine (copiatoare, imprimante, multifunctionale, etc).

Un copiator Konica Minolta este cea mai buna alegere pe care o puteti face atunci cand vreti sa va utilati biroul cu un asemenea aparat. Gama de echipamente de printare de la Konica Minolta cuprinde o serie de produse fliabile, care acopera toate domeniile de prelucrare a imaginilor digitale, indiferent daca este vorba de copiator color, copiator alb negru sau copiator a3. Iar de la ecopier.ro puteti achizitiona oricare dintre aceste produse, la preturi foarte avantajoase. In cazul in care nu doriti sa faceti o asemenea investitie, aveti posibilitatea de a apela la serviciul de inchiriere copiatoare pus la dispozitie de Ecopier, beneficiind astfel de o serie de avantaje (alimentarea permanenta cu produse consumabile, inlocuirea pieselor de schimb, remedierea defectiunilor fara costuri suplimentare, raspuns rapid la solicitari, schimbarea echipamentului sau up-grad-area acestuia la anumite intervale de timp etc).

Sistemele de copiere sau imprimare de la Konica Minolta sunt foarte apreciate si cautate, deoarece au un design atragator si intuitiv, panoul de control este foarte usor de utilizat, consumatorul are posibilitatea de a alege cu usurinta diferitele interfete de lucru, exista posibilitatea de a roti paginile scanate, consumul de energie este redus, aparatele sunt usor de instalat si exploatat, mentenanta nu este costisitoare, consumabilele au preturi accesibile, mereu utilizatorul va obtine o inalta calitate a imaginilor copiate sau imprimate, cumparatorul face si economie de bani, dar si de spatiu atunci cand instaleaza un sistem complet de la acest brand (care este si scannner si copiator, dar si imprimanta, unele sisteme avand posibilitatea de a fi folosite si ca fax), etc. Acestea sunt cateva dintre motivele pentru care echipa de specialisti de la Ecopier a ales sa lucreze si sa distribuie sistemele de imprimare si copiere de la Konica Minolta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *