Il Primo

Atunci cand te incumeti cu prietenii si vrei sa te pleci prin orasele din Romania ar fii bine sa te interesezi si unde, mai exact pe la ce hoteluri sau alte locatii unde iti poti petrece noaptea. Din experienta proprie va spun ca acest lucru este important fiind ca poti avea surpriza sa nu gasesti sau locatiile respective si fie pline.

Spre exemplu, atunci cand am fost prin iesi si am cautat hotel Iasi pe google, ghici ce? cand mi-au aparut rezultatele mi s-a descarcat bateria si a trebuit sa intreb diferite persone pe acolo unde as gasi si eu un hotel in Iasi, experienta nu tocmai placuta din cauza faptului ca nu esti din oras si nu ai nici un punct de reper.

In fine am ajuns la un hotel, ajuns acolo am fost foarte placut surprins de atmosfera de acolo, fiind una foarte ok iar peisajele erau destul de frumoase. Hotelul este unul de 3 stele, are parcare propie lucru foarte important, iar preturile sunt foarte avantajoase. Daca esti fan al sportului sa iti doresti sa te intretii acest hotel iti pune la dispozitie  si o sala fitness unde te poti relaxa si destinde facand exercitii fizice, iar cazare Iasi este excelenta.

Hotelul are o gama variate de camere, de la camera single pana la apartament de lux 2 camere care cuprinde  un pat matrimonial, balcon, lcd, bucatarie, internet si aer conditionat. Asa ca daca sunteti in apropierea hotelului si vreti sa vedeti conditiile cu ochii vostri va recomand cu drag sa-l vizitati si de ce nu… sa-l verificati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *