Constalaris.ro – ajutorul de nadejde in afacerea ta

Deja este cunoscut faptul ca la inceputul anului 2017, mai exact de la 1 ianuarie, ar trebui sa nu se mai comercializeze case de marcat cu jurnal pe hartie. Totodata, pana la 1 ianuarie 2017 mai sunt doar cateva zile, iar pana la aceasta ora nu au fost publicate normele metodologice de aplicare a noilor prevederi si nici macar nu a inceput avizarea din punct de vedere tehnic a noilor case de marcat cu jurnal electronic, case care ar trebui sa se comercializeze legal de la data mentionata mai sus.

Am putea spune ca este o masura destul de radicala, masura ce a semanat putina teama si neincredere in randul micilor afaceristi, care ridica din spranceana si isi pun un semn de intrebare : daca aceste case de marcat electronice sunt eficiente si usor de utilizat.

Daca nu stiati, avizul tehnic favorabil pentru noile case de marcat se elibereaza de catre institutia publica desemnata prin ordin al ministrului pentru societatea informationala.

Comerciantii sunt in impas, deoarece de la inceputul anului viitor, cei care doresc sa isi extinda activitatea sau sa isi cumpere case de marcat noi nu prea au cum sa cumpere astfel de aparate avizate tehnic. De ce? Deoarece „nu au fost aprobate pana acum normele tehnice de avizare’’. Daca nu pot fi avizate tehnic casele de marcat, atunci nu se vor putea aplica prevederile legale de la 1 ianuarie 2017.

Constalaris.ro – specialisti in solutii fiscale hardware si software

Comerciantii ar putea sa apeleze la Constalaris.ro , daca doresc sa achizitioneze case de marcat fiscale  care sa corespunda noilor proceduri, din punct de vedere tehnic.

La Constalaris se pastreaza creativitatea atat in abordarea continutului si structurii proiectelor, cat si in conceperea unor solutii care sa intalneasca obiectivele si dorintele fiecarui client. Este o firma specializata in solutii fiscale complete hardware si software pentru orice tip de magazin sau restaurant si garanteaza functionarea optima a oricarui magazin. Experienta de peste 10 ani vorbeste de la sine, astfel site-ul online dispune de produse precum:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *