10 motive pentru a alege aurul roz pentru inelul de logodna sau pentru verighete

Exista numeroase motive pentru a alege aurul roz pentru inelul de logodna. Urmatoarele sunt doar cateva pentru care s-ar putea lua in considerare aceasta optiune de metal pretios.

  1. Este mai neobisnuit – In ciuda unei cereri continue pentru metale albe, aurul roz reprezinta o alegere mai unica. Un numar mai mic de oameni au bijuterii confectionate din acest metal, iar un numar mai mic de bijuterii le comercializeaza.
  2. Caldura naturala – culoarea roz naturala a cuprului face aceasta alegere cea mai calda dintre toate aliajele de metale pretioase.
  3. Se asorteaza bine cu diamante albe si maro – Acest tip de metal va complimenta atat diamantele albe cat si pe cele maro. Costul poate fi redus mult prin alegerea unui diamant maro mai inchis pentru a fi incrustat intr-un inel din aur roz.
  4. Se potriveste minunat cu alte optiuni de metal – adauga acest tip de metal la o verigheta din aur alb si, eventual, un inel al eternitatii asortat din aur galben si culorile vor arata atat de bine impreuna. Combinatii din aur in trei culori au fost folosite pentru numeroase modele de verighete.
  5. Poate fi utilizat cu o setare din platina – Aceasta alegere poate fi combinata cu o setare din platina fara probleme sau cu una din aur alb.
  6. Are o valoare intrinseca mare – Chiar si atunci cand se ia in considerare valoarea metalului brut, acesta detine o valoare intrinseca specifica, in concordanta cu orice tip de aur de 18 karate.
  7. Functioneaza bine ca o alegere moderna – Acest tip de metal este alegerea ideala pentru o verigheta cu design modern .
  8. Perfect si pentru stilurile vintage – acest metal are o aplicatie perfecta pentru complimentarea stilurilor vintage ale inelelor de logodna, combinandu-se bine cu design antic si cu detaliile de epoca.
  9. Poate fi utilizat alaturi de alte aliaje – Exista putine motive pentru care o bijuterie nu poate fi confectionata din aur roz. Aceasta este o alegere de metal disponibila la orice producator, cele mai multe dintre modelele de verighete putand fi confectionate din acest metal.
  10. Are frumusete feminina – Stim cu totii ca rozul este privit drept o culoare feminina. Caldura tonurilor de cupru roz din aur fac din acesta o alegere foarte feminina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *