Bogdan Diaconu vrea sa „il joace” pe Ponta

Liderii PRU au impanzit capitala, dar si orasele din tara cu corturi electorale ce afiseaza mesaje precum „PRU il propune pe Victor Ponta prim-ministru”. Daca oficial curge doar lapte si miere in planul celor de la PRU, iata ca pe internet au aparut niste inregistrari bomba in care seful PRU il numeste pe Victor Ponta „instabil” si „cu probleme psihice”.

Aceste inregistrari se pare ca au fost realizat dupa aparitia lui Victor Ponta la televiziunea unui alt senator din PRU, Sebastian Ghita, chiar si acesta declarandu-se nemultumit de prestatia lui Ponta, conform stenogramelor. De altfel, un coleg al lui Diaconu din PRU credea ca Ponta „le face o nasoala”, insa Diaconu a repliat rapid spunand ca in acest caz, el are „doua nasoale mai tari” pentru fostul premier al Romaniei.

De altfel, Bogdan Diaconu a fost contactat de catre reprezentantii site-ului ce au publicat stenogramele, acesta spunand ca asa-zisele stenograme nu sunt decat niste „bazaconii” si ca va actiona in scurt timp in instanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *